Anna van Nieukerken heeft een voorliefde voor muziektheater en tango. In opdracht schrijft ze muziek en teksten. Ze heeft grote affiniteit met kamermuziek en liedjes.

NIEUWS: ONLINE PIANO LEREN PIANOSPELEN MET PROFESSIONALS

Anna geeft samen met pianist Patric Barendregt les via de website www.annapatric.nl. Voor iedereen die nu zonder wachtlijst alvast een goede start wil maken met pianoles!

Anna speelt bij SOIL Muziektheater en speelt in de ensembles Tango Por Tres (viool, fluit, piano) en Tango Por Dos (fluit, piano). Anna maakt ook deel uit van het Sandee/Van Nieukerken pianoduo. Ze trad op in vele grote en kleine zalen en festivals in Nederland (onder meer Het Concertgebouw, Hermitage, Vredenburg, Muziekgebouw aan 't IJ, Orgelpark, Uitgastfestival, Grachtenfestival) Duitsland, Finland, Indonesië, Amerika en Griekenland.

Anna schrijft arrangementen, muziek voor merken, muziek onder een gegeven tekst en woorden op muziek.

ANNA SPEELT!

Anna is docent piano aan de Haagse Pianoschool en docent bij de onlinepianomethode AnnaPatric.