Anna van Nieukerken heeft een voorliefde voor muziektheater en tango. In opdracht schrijft ze muziek en teksten. Ze heeft grote affiniteit met kamermuziek en liedjes.

NIEUW PAASLIEDJE MET ZOEKPLAAT: EITJE

DE KOMENDE VOORSTELLINGEN WAAI (KINDERTHEATER 1,5+) en MY FAIR LADY ZIJN HELAAS AFGELAST VANWEGE COVID-19:

29 MAART 2020 11:30u  WAAI: Culturele Cirkel Heemskerk

18 APRIL 2020 15:00 / 20:00u  MY FAIR LADY: Spant Bussum

20 MEI 2020 10:00 WAAI: Orpheus Apeldoorn

Anna speelt bij SOIL Muziektheater en speelt in de ensembles Tango Por Tres (viool, fluit, piano) en Tango Por Dos (fluit, piano). Anna maakt ook deel uit van het Sandee/Van Nieukerken pianoduo. Ze trad op in vele grote en kleine zalen en festivals in Nederland (onder meer Het Concertgebouw, Hermitage, Vredenburg, Muziekgebouw aan 't IJ, Orgelpark, Uitgastfestival, Grachtenfestival) Duitsland, Finland, Indonesië, Amerika en Griekenland.

Anna schrijft arrangementen, muziek voor merken, muziek onder een gegeven tekst en woorden op muziek.

ANNA SPEELT!

Anna is docent piano aan de Haagse Pianoschool.