anna
anna en erik bos
anna en uri eugenio
pianosnaren

Anna van Nieukerken is een veelzijdig pianist. Anna speelt in de ensembles Tango Por Tres (viool, fluit, piano) en Tango Por Dos (fluit, piano). Anna maakt deel uit van het Sandee/Van Nieukerken pianoduo en Ensemble BloedRood. Anna trad op in vele grote en kleine zalen en festivals in Nederland (onder meer Het Concertgebouw, Hermitage, Vredenburg, Muziekgebouw aan 't IJ, Orgelpark, Uitgastfestival, Grachtenfestival) Duitsland, Finland, Indonesië, Amerika en Griekenland. Zij treedt op als componist, muzikant én speler in muziektheater, improvisatietheater en kindertheater. Anna componeerde muziek voor enkele toneelstukken, schreef liederen voor diverse bezettingen en regisseerde een kindermusical.

Anna is in september 2012 genomineerd voor de MCN Compositieopdracht Prijs.
Zij is werkzaam als arrangeur van muziek voor amateurs en professionals.

Zij ontving haar opleiding (klassiek piano Eerste en Tweede Fase) aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag.

Anna is docent piano aan de Haagse Pianoschool.

ANNA LIVE

POP: ARRANGEMENT BEGINNERS PIANO SOLO HOW WOULD YOU FEEL (ED SHEERAN)